sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Jos et lopeta, et huijaa, etkä juokse 
kotiin heti kun tulee ongelmia, 
et voi muutakuin onnistua.
- S. Long

Tämä on hevosurheilua, rakkautta lajia kohtaan. Verta, hikeä ja pirun paljon kyyneliä, naapureidenkin puolesta, ilosta, onnesta, surusta ja pettymyksistä.
Meillä on mennyt kesä melkein pelottavan hyvin tai ainakin useampi kuukausi, ilman mitään kommelluksia ja se on paljon, säheltäjiä kun tahtomattaankin ollaan.
Nucan kanssa päästiin starttailemaan useammankin kerran ja niin upeasti se porhalsi menemään, että no, siinä oli yksi syy vuodattaa kyyneliä. 10.7. Riihimäen hylätty pitkä laukka täällä jo käsiteltiinkin, seuraavaksi huristelimme kotiradalle Forssaan 22.7. siellä mentiinkin niin mallikkaasti, että hymy ei tahtonut ainakaan kuukauteen hyytyä. Sijoitus oli upeasti neljäs ajalla 20,0ake! Forssan jälkeen lähdettiin jälleen Riihimäelle kokeilemaan onneamme 8.8. , menestys jatkui sijalla 5 ja ajalla 20,7ake. Nuca osoitti olevansa selvästi parempi autolähdöissä, sillä lähetystapa ei jännittänyt sitä laisinkaan, toisin kuin volttilähetys. Tästä huolimatta lähdettiin Heinolaan 19.8. koska emme päässeet Forssan 17.8. lounasraveihin mukaan. Heinolassa oli jälleen volttilähetys vuorossa ja paha lähtölaukkahan siitä tuli, myöskään radan pinta ja kallistamattomat kaarteet ei sopinut tammalle laisinkaan. Hyväksytysti se kuitenkin tuli maaliin sijalla 8 ja ajalla 23,7ke x. Ilmoitin Nucan myös Tampereelle 30.8. , mutta sieltä jäimme pois jalan pienen turvotuksen vuoksi.
Seuraavien kyynelien aika tulikin 31.8. kun pistäydyimme Forssan klinikalla toteamassa pelätty vamma. Pienen pieni repeämä Nucan toisen etujalan pinnallisessa koukistajassa. Laitumella tämä varsin energinen kaksikko Nuca ja Tirre olivat vähän soveltaneet treenejä.. Aloitimme siis talvitauon hieman aiottua aikaisemmin, mutta vain palataksemme takaisin ensivuonna entistä ehompina. ;)
 

Onneksi tontilta löytyy tämä pieni rautias päivien piristäjä. Ruuti on kasvanut ja komistunut hurjaa vauhtia. Se ei ole koskaan pahalla tuulella, vaan tulee aina iloisin (kujeilevin) mielin vastaan. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti