tiistai 12. heinäkuuta 2016

Odotus on alkanut

vas. Tirre ja oik. Nuca laitumellaan.
Nucan kanssa kävimme 10.7. Riihimäellä pyörähtämässä, tamma ei oikein viihtynyt radalla, kun ei päästy katokseen vaan jouduttiin tolppapaikoille, joissa oli liian paljon nähtävää ja radalla (takana) juoksevat saivat sykkeen kohoamaan. :D Rauhoituttiin tolppapaikalle lopulta, mutta kunnolla vasta startin jälkeen. 
Lämmityksessä toinen etukenkä pääsi tipahtamaan ja lopulta jouduttiin vaihtamaan eteen aivan uudet kengät, kun radalla ei ollut mahdollisuutta fläppikenkiä laittaa.

Uudet kengät oli tammalle ok, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan, näillä mentiin kuitenkin, kun vaihtoehtoja ei ollut. Voltissa ensimmäisessä yrityksessä oli vähän liikaa virtaa, toiseen yritykseen malttoi paremmin ja lähtökin onnistui yllättävän hyvin. Ensimmäiseen kurviin tuli laukka aivan ylimääräisen innokkuuden vuoksi, porukka saatiin toiseen kurviin mennessä kiinni ja loppumatkan tamma petrasi, tuli oikein kivasti porukan viimeisimpien mukana ja jätti valmentajalle hyvän mielen. Ohittelua ei paljon viitsinyt yrittääkää, kun olimme jo hylättyjä. :)
Seuraavaan starttiin 22.7. Forssaan on jo ilmoitettu, toivottavasti päästään mukaan.

Helmi tiineysultran jälkeen. :)

Helmi on käynyt kesäkuun aikana vierailulla Pirkanmaalla vanhemman suomenhevosoriin Ravistelin luona. Ravisteliin päädyttiin pitkän harkinnan jälkeen, koska se on suvullisesti hieman erilainen, Helmin suvusta kun valtaoreja löytyy. Lisäksi Ravisteli sopii Helmille tyypiltään ja rakenteeltaan oikein hyvin. Haimme orista erityisen paljon hyviä ja terveitä jalka-asentoja sekä jalkojen kestävyyttä. Ravinopeutta ja kilpailuissa pärjäämistä unohtamatta. ;)
Meille kävi hyvä tuuri ja ensimmäinen vierailu tuotti toivotun tuloksen ja nyt Helmi odottaa toista varsaansa. Laskettuaika on 23.5.2017 odotus on siis jälleen alkanut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti