lauantai 6. helmikuuta 2016

Näkyvin viisauden merkki on ehtymätön hyväntuulisuus.


Helmikuu, enemmän valoa, pidemmät päivät, lunta, kauniita, terveitä ja energisiä hevosia.
Kiirettä ja tekemistä piisaa aina, vaikka allekirjoittanut vielä pääasiassa sairaslomaileekin jalkansa kanssa, tosin vähän on jo pystynyt hevosia ajamaan ja tallihommia tekemään, ilman että olisi kokoajan tien tukkona.. :D
Hevosilla ja poneilla on tällä hetkellä kaikki mainiosti, kopkopkop. Pienet naarmut ja kolhut, arkea muokanneet asiat ovat kunnossa ja kaikki temuavat yksin tai yhdessä puhtaassa maisemassa. Otettiinkin Runeberginpäivän kunniaksi kamera aamutalliin mukaan ja pelattiin ponien kanssa vähän palloa. :)Kepponen innostui palloa järsimään ja kuopimaan.
Fiinaa leikit eivät kiinnostaneet, taitaa vatsa jo sen verran painaa.
Sigrid keskittyi myös leikkien sijaan lähinnä poseeraamiseen.
Kepponen pelasi ja sai tehtyä myös yhden maalin. ;)
Kepponen ja pelikaveri sph-varsa Omppu,
joka myös hienosti hallitsi pallon.


Fiinalla alkaa olla jo kunnioitettavan kokoinen vauvamasu,
jossa tuntuu olevan ahkerasti liikehtivä asukki..

Tricky Tiny Rebel "Tirre"
Muutama kuva napattiin myös näistä isommista kaviokkaista, joiden kanssa treenit on jatkunut suunnitelmien mukaisesti. Nucalle olen vähän harjoituslähtöä katsellut, jos saisin haalittua tarpeeksi apujoukkoja lähtemään radan varteen palelemaan. Tamma on hölkkäillyt lenkillä oikeinkin hienosti ja rennosti, nyt täytyy vain alkaa sen kanssa nopeuttakin treenailemaan, sitä varten täytyy vain ajella radalle tiheästi. :)


Tuuti, tuo pieni ja kaunis tähtipää palailee juuri talvilomalta treeniin. Jos kehitys on yhtä hyvää kuin syksymmällä, niin parin-kolmen kuukauden päästä voidaan senkin kanssa lähteä taas rataa katselemaan. Koelähtö olisi toiveissa sitten kesämmällä.
Tirren kohdalla on vielä avoimempaa, sen ympärille yritetään koota kimppaa ja jos se onnistuu, niin tamma lähtee meiltä oikealle ammattilaiselle treeniin. Toivotaan siis kimpan onnistumista, niin hieno tammavarsa saa kunnon mahdollisuuden!
Lue lisää Tirrestä ja sen kimppaosuuksista täältä.

Tirre
Tuuti ja Tirre painimassa.
Tuuti ja Tirre, joka aamuiset juoksentelu jumpat käynnissä.
Private Vice "Tuuti"
Tallin oma suomenhevos vahvistus Liukon Helmi matkalla tarhaan.
Loppuun vielä kaukaa kuvattu Veronica Vice "Nuca" :)
Siinä helmikuun kuvapläjäys, nähdään.
- - Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti