tiistai 12. tammikuuta 2016

2016 alkoi

Fina Flickan ja Solos Sigrid


Vuosi on vaihtunut, edelliseen vuoteen mahtui paljon hyvää, paljon huonoa, onnea, menestystä ja menetystä. Uusi vuosi on alkanut värikkäästi ja vauhdikkaasti. Hevoset on taas vanhempia ja viisaampia, päivä päivältä parempia ja herättävät valmentajassa toiveita tulevasta.Kirpeät pakkaskelit ovat saaneet hevosiin vähän extra virtaa ja toisaalta koviksi ja koppuraisiksi menneet treenimaastot ovat estäneet reippaamman treenin tällä hetkellä täysin, nyt lähinnä kävellään ja kiipeillään. Kaiken yhteissummana allekirjoittanut on saanut sopivasti kolhuja jo toiseen käteen ja jalkaan. Sairaslomaa siis, tällä kertaa ihmispuolella.

Veronica Vice "Nuca" 4v
Edelleen hevoslaumassa on vähentymistä tapahtumassa opiskeluiden kuluttaessa päivästäni suurimman osan, joten jos tiedät jonkun joka etsii ehdottoman hyväluonteista lämminveritammaa niin täältä löytyisi iso, hieno ja nätisti liikkuva Veronica Vice. Kotoisammin Nuca on säännöllisesti treenattu, viimeaikoina vähän hiitattu ja jonkin verran ratsasteltu tapaus.
Tricky Tiny Rebel "Tirre" 2v
Toinen myytävä lämminverinen on oma kasvattimme Tricky Tiny Rebel alias Tirre. Tirre täytti nyt 2-vuotta kun vuosi vaihtui. Se on ajo-opetuksen ensikoulun käynyt, mutta vaatii vielä muistuttelua ja rutiinia ennen yksinään ajelua. Tirre on mukavan kokoinen ja hieno luonteinen hevosenalku, jolla on hyvä asentoiset leveäsääriset jalat.
Tirrestä on ollut suunnitteilla myös kimpan perustaminen, joten jos olet kiinnostunut ostamaan vain osan hevosesta, niin tämä voisi olla oivallinen vaihtoehto. Kimppahevosen kohdalla kuukauden kulut eivät käy liian suureksi sekä ilot ja surut on useammalle jaettavissa!Kiperän Kepponen "Keppis" 2v
Fiksu ja terävä pää. Vauhdikas ja reipas luonne. Kompakti rakenne, kaunis paketti, sopiva koko.
Selvästi Kiperän Kepponen.
Kepponen etsii myös omaa ihmistä, jolla olisi aikaa tehdä tästä oppivaisesta, mutta tulisesta tammasta itselleen upea kilpaponi.
Kepponen on mahdollista saada myös ylläpitoon, jos sopiva ja aktiivinen koti löytyy!
Solos Sigrid 19v
Liukon Helmi 7v

Talvi terkuin Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti