lauantai 24. tammikuuta 2015

Vauhdikas aloitus

Nuca, Fiina ja Kepponen
Avataanpas sitten tämän vuoden kirjoittelut.
Vuosi on alkanut vauhdikkaasti ja vaikkei tammikuu olekaan vielä ohi, on jo ehtinyt tapahtumaan paljon. Surullisia ja iloisia asioita, onneksi enemmän jälkimmäistä. Vuoden alku on tuonut myös mukanaan paljon motivaatiota ja uutta intoa, niiden kantamana selviämme tästä vuodesta toivottavasti edellistä paremmin. :)

Likimain myrskytuulinen iltapäivä 2.1. vietettiin Porin raviradalla. Mukana oli Fina Flickan ja odotukset kolmen joukkoon. Lämmitys aikataulut meni vähän pieleen, vaikka olimmekin hyvissä ajoin radalla. Sain Fiinan kuitenkin lämmitettyä ja olin lämmitykseen melko tyytyväinen, poni tuntui yllättävän varmalta ja rauhalliselta. Startista minulla jäi kuitenkin vähän sellainen olo, ettei kaikki ollut aivan kunnossa. Fiina teki laukattoman startin (mikä oli upea suoritus!), aika oli 2.38, eli paljon parempaankin pystyisi, mutta se riitti kuitenkin toiseen sijaan! Odottamani totosija kuitenkin tuli, vaikka paljon jäi puuttumaan. :)

Näkymä Fiinan kärryiltä pihalenkillä.
Fiina treenaili startin jälkeen kotona kuitenkin kohtuu hyvin, ihan tyytyväinen en ollut, enkä sitten vaatinut tammalta kovia treenejä, kuun puolessa välissä lähdimme hiitille Forssaan. Tamma meni pitkän hiitin, mutta ei palautunutkaan normaalisti. Sitten nousi kuume ja nyt ollaan lepäilty, tammikuun toinen suunniteltu startti jäi ajamatta, mutta pian kokeillaan jälleen, jos oltaisiin tauti voitettu, valoisammalta ainakin näyttää. :)
Muillakin hevosilla on ollut hieman kuumetta, mutta varsinaista räkätautia ei ole ollut. Kevyttä treeniä ja lepoa tasapainoitellaan, ettei vaan vahingossa kipeänä joutuisi kukaan töihin.

Veronica Vice "Nuca"


Saimme talliimme myös uutta nuorta vahvistusta, lämminveritamma Veronica Vice liittyi joukkoomme! Hieno, kookas ja kiltti tamma, tarkoituksena olisi tehdä tammasta huippujuoksija. Suku, rakenne ja taidot antavat hyvää pohjaa, mutta kesän mukana ehkä näemme miten tämän projektin kanssa käy.Tammikuun aikana joukostamme on myös poistunut yksi suuri sydän. Lämminveritamma Cousin Lady kotoisammin Lempi lähti taivasmatkalle. Se opetti minulle todella paljon sinä aikana, kun sain tamman tuntea. Se oli stressaavaa, työntäyteistä, vaativaa, mutta ennenkaikkea erittäin antoisaa ja upeaa aikaa. Tämän hevosen talutin viimeisille metreilleen hyvin sekavin tuntein, todella onnellisena ja todella surullisena. Lempi oli upea hevonen, upea persoona ja ystävä. Kaunis, myös syvällä sisimmässään.


Rakas onnea matkaan, 
sinä ansaitset kultaa.
Olit ainutlaatuinen.
Kiitos Hymiö heart 
17.5.2006 - 12.1.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti