sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Syksyisiä kuulumisia

Se onkin jo marraskuu saapunut..

Tallillamme ollaan vietetty kilpailuiden suhteen hieman hiljaiseloa, mikä on tehnyt poneille oikein hyvää. Fiinan (Fina Flickan) kanssa ollaan haettu hyvää balanssia raviin ja harjoiteltu rauhoittumista kärryjen edessä, ihan aina ei kuitenkaan tarvitse mennä täysiä. :) Homma onkin alkanut sujumaan jo sen verran hienosti, että tavoitteet on asetettu ja marraskuulle löydetty sopiva startti.
Kuutti (Urgute) on hakenut kilpailutauollaan voimaa takapäähän ja eroa alkaa ponin liikkumisessa jo huomata, laukka on selvästi voimakkaampaa ja poni jaksaa paremmin työskennellä myös lyhyessä laukassa. Kärryjen edessä pojasta on tullut hurjasti ravivarmempi, kyllähän laukkakin silloin tällöin tulee, mutta ei enää edes joka viikko. :)


Cousin Lady ei ole toipunut hankosidevammastaan toivotusti ja onkin siirtynyt siitostamma elämän harjoitteluun, jos vaikka keväällä siemennys onnistuisi. 
Liukon Helmi on siirtynyt valmennukseen ja pian tapahtuvan vieroituksen jälkeen jo aktiivisempaankin liikkeeseen. Tavoitteeksi asetamme keväälle koelähdön. :)
Vindsnabb eli Ville peruskunto treenailee ja voiman lisääntyessä hiljalleen vauhtiakin on alkanut tulla. Vielä ei kuitenkaan päätä huimaavaa menoa, mutta jos edistys jatkuu toivotulla tavalla saatamme vielä onnistua tavoitteessa 3veenä starttiin.

Laitetaan vielä pari kuvaa varsojen tunnistuspäivästä, tallissa on nyt yksi vaaleanrautias-liinakko, tummaruunikko ja punaruunikko lisää.

Kiperän Liisteri i. Liising e. Liukon Helmi ei. Viesker
sk. 126cm lk. 131cm

Tricky Tiny Rebel i. Classic Response e. Ray Of Glory ei. Super Arnie
sk. 132cm lk. 136cm

Kiperän Kepponen i. Urgute e. Karamell ei. Rasputin
sk. 104,5cm lk. 107,5cm
Tallin kesällä syntyneistä kissanpennuista yksi narttupentu etsii vielä kotia. Kissa on ihan tavallinen maatiaskissa, ystävällinen keltasilmäinen tyyppi. :)
Vino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti