tiistai 12. elokuuta 2014

Illat pimenevät..

Urgute 6v
2.8. käytiin estekilpailuissa Piikkiössä, siellä Kuutti suoritti 50cm radan sekä ensimmäistä kertaa 70cm. Kuutti oli koko päivän erittäin laiska, eikä se syttynyt radalle ollenkaan. 50cm tuli kuitenkin puhdas rata ja sijoitus, harkinnassa oli jättää 70cm hyppäämättä, kuitenkin verkassa ori suoritti jo lähes tasollaan ja päätettiin lähteä kokeilemaan ja hylkyhän siitä tuli..
Tyytyväisiä olemme kuitenkin, sillä Kuutti todisti kapasiteettinsa riittävän kevyesti isompiin ratoihin kunhan saadaan taas hieman energiaa tekemiseen. :)

Pidennetty viikonloppu 8.-10.8. vietimme koiranäyttelyiden parissa World Dog Showssa ja Pihakoirien Open Showssa, jälkimmäisessä Kuutti edusti russponeja ajelutus ponina ja käyttäytyi erinomaisesti.
Seuraavaksi Kuutti nähdään Jokimaan poniraveissa, Lahdessa 16.8.

Lempi nauttii lomastaan laitumella.

Fiinankaan osalta kilpaileminen ei ehkä jäänytkään tältä vuodelta vielä, sillä klinikalta saatiin tuomioksi vain reilun kuukauden kävelyloma.
Fiina on siis loukannut toisen takajalkansa laitumella, mahdollisesti toisen hevosen tai jonkun pienemmän eläimen (käärmeen) kanssa tapellessaan, useiden isojen haavojen lisäksi jalasta löytyi onneksi vain jännetupesta vaurio, helpostus oli suuri kun valmentaja oli jo varautunut murtumiin. Fiina on halkaissut myös huulensa ja sen osalta tulevaisuus näyttää, miten kuolainten käyttö tulee onnistumaan. Kohelo varsasta asti.. :D

Myös Lempi viettää sairaslomaa pienen hankositeen repeämän vuoksi, tammalla saa jo ravipätkiä ottaa, mutta kunnon treeniin palaamiseen menee vielä reilusti aikaa ja mahdollinen starttaaminen jää pitkälle tulevaisuuteen.

Tirre osaa jo kunnon komentamis otteen :D


Kaikki kolme varsaa kasvavat hienosti, aika menee todella nopeasti sillä Tirrellä on ikää 3,5kuukautta, Kepposella hiukan vajaa 3kuukautta ja nuorimmaisella Liisterilläkin jo 2,5kuukautta. Lähes puolet ajasta emien vierellä siis jo vietetty.


Kiperän Liisteri (i. Liising e. Liukon Helmi ei. Viesker)
Säkä 2kuukauden iässä 115cm, lautanen 116,5cm.
Tricky Tiny Rebel (i. Classic Response e. Ray Of Glory ei. Super Arnie)
Säkä 3kuukauden iässä 122cm, lautanen 125cm.
Kiperän Kepponen (i. Urgute e. Karamell ei. Rasputin)
Myytävänä !
Tallista löytyy myös KenoKillerin pennut, ikää n. 4vko.
Yksi narttupentu etsii vielä kotia!

2 kommenttia: