sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Ratsastusta koko kuukausi

8.6.2014 Käytiin russimestaruuksien ensimmäisessä osakilpailuissa, kouluosuus. Matkaan lähti vain Urgute, sillä Fina Flickan oli loukannut edellisenä päivänä jalkaansa, onneksi vain lievästi.
Kuutti suoritti kouluradan sekä Iinan että Johannan kanssa hienon tasaisesti prosentein 58,4% ja 58%. Kilpakentän vieressä tarhaillut ponilauma sekoitti hieman Kuutin ajatuksia, mutta siinä orien kanssa joutuu vähän antamaan muille tasoitusta varsinkin keväisin.. Hyväksytyt suoritukset ja niitä lähdettiin hakemaan. :)

15.6.2014 Käväistiin samalla tallilla, Littoisilla seuraestekilpailuissa. Nyt matkaan saatiin Kuutin lisäksi Fiina ja päivä sujui mukavasti hyvässä kelissä. Kuutti suoritti Iinan kanssa hienosti 40cm radan, harmillinen kuskin unohdus toi radalta hylkäyksen, mutta Iinan jatkettua radan loppuun saatiin myös ns. puhdas suoritus.
Johannan kanssa Kuutti selviytyi erittäin varmasti, puhtaasti ja tasaisesti 60cm radan, sijoitusta ei tällä kertaa tullut.
Fiinan kanssa haettiin 40cm radalta yksi kielto, joka johtui ratsastajan virheestä. Ja Fiinan ensimmäinen 60cm oli perusradalta puhdas, uusinnassa tuli yksi pudotus. Hieno tyttö, tyytyväisin mielin kotiin. :)

29.6.2014 Marttila, Nooran Talli. Iina ja Kuutti.
29.6.2014 Suunnattiin Marttilaan seuraestekilpailuihin. Matkaan päästiin taas vain Kuutin kanssa, kun Fiina sai edellisenä päivänä kengityksessä vaurion... Kuutti kuitenkin suoritti sateisessa kelissä Iinan kanssa 40cm radan reippaasti ja puhtaasti "voittaen". :) (Kaikki puhtaat radat palkittiin voittajina). Johannan kanssa 60cm radalla jatkettiin samaa reipasta meininkiä ja suoritettiin rata puhtaasti, kuitenkin ratsastajan valitettava radan unohdus toi 4virhepistettä, eikä sijoitusta tullut. Kuutti teki kuitenkin super hienon suorituksen. :)

Seuraavaksi keskitytään ponipäiväleiriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti