maanantai 26. toukokuuta 2014

Koulukilpailut Tammelassa

Raviosuudet sujuvat jo osittain hyvinkin nätisti.
Sunnuntaina 25.5.2014 käytiin Fiinan ja Kuutin kanssa Tammelassa kouluratsastuksen seurakilpailuissa. Meidän osalta päivä meni siinä mielessä hyvin, että ponit paransivat suorituksiaan viime kerrasta. Sijoituksia ei tullut, eivätkä pisteetkään huimia ollut, mutta meidän tasolle erittäin hyviä. :)

Laukassa meinaa toisinaan olla liikaa vauhtia.Fiina suoritti helppo C radan hyväksytysti prosentein 53,41% Loppu kommetteihin oli laitettu kehuja raviohjelman täsmällisyydestä ja hyvästä suorituksesta. Laukka ohjelma menikin hieman pipariksi, kun neidillä meinaa olla vauhtia hieman liikaa kouluaitojen sisälle, komenttiin tulikin, että laukassa poni karkaa avuilta.
Pääasia, että ponilla oli kivaa ja sillähän oli! :)


Kuutti ja Iina suorittivat toisen yhteisen koulukilpailun radalla helppo C. Prosentit olisivat olleet hurjat 57,9% eli parannusta ensimmäiseen rataan tuli yli 6%. Mutta Kuutti päätti viimeisellä laukka pätkällä karata radan portista ulos ja tästä johtuen tuli hylkäys radalta poistumisesta. Hypystä huolimatta Iina ratsasti radan loppuun asti vielä siististi. Tuomarin kommenteissa kehuja tuli ratsastajan istunnasta ja ponin hyvästä asenteesta. :) Tasainen ja rauhallinen suoritus alusta loppuun.


Kuutti ja Iina


Kuutti ja Johanna.
Kuutti meni vielä Johannan kanssa elämänsä toisen helppo B radan. Tällä radalla oli useita Kuutille hankalampia tehtäviä, joita ei oltu vielä kotioloissa paljoa treenattu. Kuutti suoritti radan silti tapansa mukaan kuuliaisesti parhaimmalla taidollaan ja jaksoi hyvin kuumasta kelistä huolimatta.

Näin mennään laukkavolttiTulokseksi radalta tuli prosentteja tasan 56% eli parannusta edelliseen tuli vähän.
Kommenteissa kehuja tuli ratsastajan pehmeästä apujen käytöstä, hyvästä istunnasta ja käynti/ravi ohjelman hienosta suorituksesta, laukkaohjelmaan tarvitaan hieman treeniä, sillä Kuutti teki yhden väärän noston ja meinasi lähteä vähän kaahaten. :)


Takana hieno, pitkä ja kuuma viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti