tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kevättä ja kuraa rinnassa!

Liukon Helmin lempipuuhaa on heinä kasassa makaaminen ja piehtarointi :D
Hyvin vaihtelevissa olosuhteissa vietetty maaliskuu alkaa olla lopuillaan, vaikka olemme saaneet nauttia upeista aurinkoisista sekä lumettomista ja runsas lumisista päivistä on toisinaan loputtomat sateet, kuran ja veden valloittamat tarhat pidentäneet iltoja jalkapesujen takia. Siis hyvin erilainen maaliskuu, mihin on totuttu. Kaikesta huolimatta väistämätön kevät on saanut hevosiin roppakaupalla lisää virtaa. Mikä sen ihanampaa kuin kaasutella kurassa, yksin tai kaverin kanssa? :)

Muistakaa myynnissä oleva tulevaisuuden ratojen valloittaja Zoega II!

Kolmevuotias Zoega II on saanut hurjan kehityksen kasvussaan ja alkaa näyttämään vallan aikuiselta ponilta.

Cousin Lady


Päivät ovat meillä kuluneet normaalin rauhallisessa arjessa, kenenkään kanssa mihinkään hötkyilemättä. Taidamme edelleen olla hieman talvihorroksessa ja pieniä heräämisiä tähän vuoteen tuntuu vasta olevan tuloillaan. Ehkä ponioripäivien tai ensimmäisen varsan syntymän jälkeen todellinen herääminen tapahtuu, kuka tietää..Joka tapauksessa viikot kuluvat enempi vähempi treenaillessa ja hiittireissuilla Forssan Pilvenmäellä. Kauden avausta on varovaisesti katseltu Lempille (Cousin Lady), mutta mitään ei ole sen suhteen vielä lyöty lukkoon, sillä tamma ei ole vielä esittänyt hiitillä olevansa täysin valmis starttiin.


Ray of Glory ja kuukausi varsomiseen.

Vuoden ensimmäinen varsa kolkuttelee jo ovella, sillä Siirin (Ray of Glory) laskettuun aikaan on enää vain kuukauden päivät. Tulevan varsa kesän ajattelu saa perhoset pyörimään vatsassa, sillä ennen kuin pääsee nauttimaan suloisista lapsista, pitäisi selvitä jännittävistä varsomisista. Toivottavasti kaikki sujuisi jokaisen tamman kohdalla hyvin ja saataisiin kaikki neljä varsaa terveenä maailmaan.

Poikien kanssa valmistelut ovat sujuneet hienosti eikä kukaan toistaiseksi ole päättänyt loukata itseään. Päivittäiset painit tarhassa ovat pitäneet poikien mielen virkeänä ja lämmenneet kelit ovat saaneet ne entisestään innostumaan ja spurttailtua tulee useampi tunti kerrallaan.


Snabba Oliver esittämässä hienoa raviaan.
Vindsnabb spurtilla.

Pölähtänyt kolmikko toivottaa kaikille, Hyvää kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti